2018-2019 statisztikák

Sziasztok!

Megkésve bár, de elkészült a szezon összefoglaló a statisztikákkal, amit többeknek megígértem. (Tavalyi statisztikák)

Először is szeretnék gratulálni mindenkinek aki részt vett a szezonban, és sajnálom, hogy néhány pilóta más-más okokból csak kevesebb futamon tudott részt venni.

Ezzel együtt azt gondolom, hogy liga szempontból sikeres szezont zárhatunk. Kulturált és struktúrált keretek között, nem mellesleg azt gondolom kellemes társaságban, hódolva a szimulátorozás szenvedélyének.

A liga nevében köszönném meg a munkát mindenkinek, aki időt és energiát nem kímélve járult hozzá mindannyiunk szórakozásához. Ide értve a teljesség igénye és nevek nélkül a mod kiválasztás-tesztelés időszakának koordinálását-segítését, a szerver és honlap adminisztrációt, a BT üléseken való részvételt-segítséget, a remek és szórakoztató (bár Interlagosnál egy könnycseppet elmorzsoltam 🙂 ) videók készítését vagy a liga találkozó megszervezését, illetve a segítő szándékú ötleteket és tanácsokat.

Természetesen mindig van hova fejlődni, a lehetőség most is adott ahhoz, hogy még egy szintet emeljünk a színvonalon, megtartva a jelenlegi értékeket. A cél természetesen csak ez lehet, így minden tagot bevonva kezdjük majd meg a felkészülést az új szezonra.
A liga vezetőinek és segítő adminjainak nevében írhatom, hogy bízunk abban hogy valamennyi volt és jelenlegi taggal a lehető legtöbb versenyen találkozunk majd, és pozitív érzésekkel fogunk “kiszállni” azok leintés után.

17 Oldboys Liga

11+