Néhány dolog Ausztrália előtt

Sziasztok!

A közelmúltban egy nézeteltérés miatt volt egy olyan időszak, amikor nem volt tisztázott, hogy kinek a részére kell befizetni a tagdíjat. Megkértünk néhány embert, hogy még ne fizessen, várjuk meg míg eldől.

Nos, eldőlt, továbbra is a Csóka Pisti számlájára fizessetek azokkal a paraméterekkel, ami az “Anyagi támogatások” menüben van. Az első futamon nem fogjuk figyelni a beérkezett összegeket, de a másodikon már igen.

A 18. pálya sorsa is eldőlt, Imola került be a naptárba. A naptár végleges formáját nemsokára láthatjátom majd a weboldalunkon a jobb oldali kis naptárban.

Most vasárnap ugye a v1112-es builddel fogjuk futni a versenyünket. Ebben a verzióban is van egy bug, ami a tavalyi modunkkal nem, de a mostanival előjön, nevezetesen az, hogy ha valaki a futam közben elhagyja a szervert, akkor másvalaki(k)nek 2-3 másodpercre teljesen megáll a játék. Sok-sok teszteléssel rájöttünk, hogy ha valaki kitörli vagy elmozgatja a rFactor2\Userdata\player\Settings kövnytárat (igen, ahol a setupok vannak) mielőtt elindítja a játékot, akkor megszűnik a jelenség. Elvileg 2-3 napja jött egy javítás ezzel kapcsolatban, a vasárnapi futam után kipróbáljuk.

Ettől függetlenül megkérnénk mindenkit aki idő előtt fejezi be a versenyét, hogy NE lépjen le a szerverről, hanem legyen olyan kedves és hagyja a kocsiját a boxban a futam végéig !!!

6+